Menu

Cart

Content

Sadržaj izdvojen po datumu: Srpanj 2018 - Strip knjižara Babilon

LARGO WINCH 9-16

Upoznajte Larga Wincha, milijardera u trapericama. Bez obitelji i veza, nonkonformist, ženskar, lutalica, ikonoklast i borac, sa samo 26 godina, našao se na čelu carstva vrijednog deset milijardi dolara....

Više...

PROPOVJEDNIK 1 i 2

Sjedinjen s bizarnom spiritualnom silom po imenu Geneza, teksaški propovjednik Jesse Custer posve je razočaran u vjeru kojoj je posvetio čitav život. Sad ima moć "riječi", sposobnost natjerati ljude da čine sve što on naredi, pa započinje nasilno i buntovničko putovanje preko Amerike. Pridružuje mu se njegova djevojka Tulip, koja voli vatreno oružje, i irski vampir Cassidy, uglavnom pijan. Propovjednik gubi vjeru u ljude i Boga jer dok istražuje Ameriku, svjedoči mračnim grozotama i nevjerojatnim opasnostima.

Više...

TEX KOLOR 1: OSVETA BRAĆE KING

Osveta braće King prati stari događaj iz zajedničke prošlosti Texa i Carsona. Taj događaj je lov na trojicu braće King, lopova i ubojica, pri čemu pogibaju dvojica mlađe braće, a treći preživi okršaj i biva zatvoren na 20 godina...
Strip-agent i Strip knjižara Babilon predstavljaju Tex kolor serijal u boji. Izdanje će biti tromjesečno na 160 stranica. Uživajte!

Više...

RIP KIRBY 1-17

Sabrane pasice Ripa Kirbyja prva su cjelovita, arhivska zbirka ovog poslijeratnog i postmodernog klasika Alexa Raymonda. Raymond ga je kreirao 1946., nakon aktivne vojne karijere u marincima tijekom Drugog svjetskog rata. Novinske su pasice o Ripu Kirbyju unijele svježu krv u žanr kriminalističkog stripa, potpuni zaokret od tadašnjeg hladnog i žestokog stila detektivske fikcije. Rip Kirby je pametan i profinjen, no ipak čovjek. Često na tehnike rješavanja zločina primjenjuje znanstvene metode, ali se upušta i u akciju – Kirby je oličenje američkog sportaša i odlikovani ratni heroj. Sporedne uloge igraju Desmond, Ripov batler i pomoćnik, te mnogo zadivljujućih ženskih likova, posebno Ripova djevojka, Honey Dorian, te crnokosa i prikladno imenovana Pagan Lee.
Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed

Strip knjižara Babilon

Matije Gupca 27

31 400 Đakovo, Hrvatska


Telefon: 031/813-131

Mobitel: 098/776-766

Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Radno vrijeme

Ponedjeljak - petak:
od 10 do 13 sati i
od 17 do 21 sat

Subota:

od 17 do 21 sat

Kako do nas:
Google mapa

Plaćanje i dostava

payway-admv-hr

Minimalna web narudžba je 50 kn + poštarina, a iznad 500 kn poštarina je besplatna.

Babilon klub

Babilon klub nagrađuje stalne kupce prigodnim popustma... Iskoristi priliku, postani VIP kupac...