BABILON KLUB

Poštovani,
Strip knjižara Babilon nagrađuje stalne kupce prigodnim popustima:

Prvu narudžbu putem web shopa nagrađujemo s 10% popusta, osim na artikle koji su već na akciji.
Za svaku narudžbu iznad 500,00 kn netto (stripovi s odbijenim mogućim popustima i bez poštarine) poštarina je besplatna za slanje tiskanice ili paketa ‘obično’ unutar granica Republike Hrvatske.
Za svaku narudžbu iznad 1000,00 kn netto (stripovi s odbijenim mogućim popustima i bez poštarine)  kupac dobiva poklon bon od 5% popusta koji može iskoristiti pri prvoj sljedećoj narudžbi.
Za svaku narudžbu iznad 1500,00 kn netto (stripovi s odbijenim mogućim popustima i bez poštarine) kupac dobiva poklon bon od 10% popusta koji može iskoristiti pri prvoj sljedećoj narudžbi.

Posebni popusti: Srebrni kupac

Posebni popusti
Kupnje u jednoj kalendarskoj godini se zbrajaju.
Srebrni kupac
Kupac koji u jednoj kalendarskoj godini ukupno kupi za više od 2000,00 kn dobiva godišnji poklon bon od 5% (srebrni kupac) za kupnju u sljedećoj godini. Poklon bon vrijedi za svaku kupnju u sljedećoj godini i na sve artikle iz ponude, osim onih koji su na akciji.

Posebni popusti: Zlatni kupac

Posebni popusti
Kupnje u jednoj kalendarskoj godini se zbrajaju.
Zlatni kupac
Kupac koji u jednoj kalendarskoj godini ukupno kupi za više od 5000,00 kn dobiva godišnji poklon bon od 10% (zlatni kupac) za kupnju u sljedećoj godini. Poklon bon vrijedii za svaku kupnju u sljedećoj godini i na sve artikle iz ponude, osim onih koji su na akciji.

Posebni popusti: VIP kupac

Posebni popusti
Kupnje u jednoj kalendarskoj godini se zbrajaju.
VIP kupac
Kupac koji dvije godine za redom kupi za više od 5000,00 kn (zlatni kupac) dobiva trajni poklon bon u iznosu od 10% za svaku sljedeću kupnju. Poklon bon vrijedi ne ograničeno i na sve artikle iz ponude, osim onih koji su na akciji.

UVJETI I PRAVILA:

 • 1. Učlanite se besplatno u Babilon klub prijavom na našem webshopu (logiranjem) ili ostavite Vaše podatke u poslovnici. Podatci moraju biti točni, s točnom adresom prebivališta i brojem telefona. Molimo Vas da nas obavijestite o svakoj promjeni. Babilon ne odgovara za pogrešno navedene podatke. Vaši podatci neće biti korišteni u marketinške svrhe niti dostupni drugim korisnicima.
 • 2. Za svaku Vašu kupnju vodimo evidenciju i tijekom kalendarske godine sve zbrojimo, te Vas u periodu od 20.12. – 31.12. tekuće godine obavijestimo o Vašem statusu u sljedećoj godini.
 • 3. Prilikom svake kupnje koja zadovoljava uvjete Babilon kluba dobivate obavijest o poklon bonu s kodom koji koristite pri sljedećoj kupnji. Ako sljedeća kupnja ide putem webshopa, kod se upisuje u košaricu na kraju kupnje. Ako kupujete u poslovnici, kod pokažete prilikom kupnje.
 • 4. Prioritetan je uvijek najveći popust. Ako npr. imate status Srebrnog kupca (5%) i osvojite poklon bon od 10% za sljedeću kupnju (jednokratna kupnja veća od 1500,00 kn) pri sljedećoj kupnji koristite popust od 10%.
 • 5. Godišnji računi koji se zbrajaju, računaju se s ukupnim iznosom, nakon oduzetog popusta i poštarine (ako je bila plaćena).
 • Primjer 1.
  Zlatni kupac s popustom od 10% i računom na 400,00 kn. Za godišnji zbroj uzima se 360,00 kn
  račun               400,00 kn
  popust 10%      -40.00 kn
  ——————————————–
                           360,00 kn
  poštarina            15,00 kn
  ——————————————–
  za uplatu          375,00 kn
 • 6. Popusti se ne zbrajaju i ne vrijede za artikle koji su na akciji, osim ako akcijski popust nije manji od popusta koji posjeduje kupac temeljem svog statusa u Babilon klubu.
 • Primjer 2.
  Zlatni kupac s popustom od 10% kupuje artikl na akciji koji je sada umanjen za 5% od redovne cijene.
  cijena artikla = 100,00 kn
  akcijska cijena s popustom -5%  =  95,00 kn
  Zlatni kupac koristi popust od 10% na redovnu cijenu  =  90,00 kn
 • Primjer 3.
  Zlatni kupac s popustom od 10% kupuje artikl na akciji koji je sada umanjen za 15% od redovne cijene.
  cijena artikla = 100,00 kn
  akcijska cijena s popustom -15%  =  85,00 kn
  Zlatni kupac koristi akcijski popust od 15% na redovnu cijenu  =  85,00 kn
 • 7. Status u Babilon klubu i popust nije moguće prenijeti na drugu osobu.
 • 8. Babilon zadržava pravo izmjene i dopuna Uvjeta i pravila Babilon kluba, uz prethodnu najavu na našoj web stranici i u poslovnici.
 • 9. Uvjeti i pravila Babilon kluba su objavljeni i dostupni na našoj web stranici www.babilon-strip.com i u poslovnici od 1. sječnja 2019. i vrijede do opoziva od strane Babilona.