LIBERON IN BABILON


  • Podržavamo naše nakladnike, strip izdavače, ljubitelje stripa, male i velike kolekcionare, slučajne prolaznike, kako bi strip bio što pristupačniji i povoljniji, te bogatiji i našom ponudom, a opet na izbor svakom kupcu u odabiru ponuđenih izdanja, kvalitete, cijene, formata, uveza, itd.
   Što je ponuda veća i mogućnost izbora je veća.
   Pratit ćemo Fibru, Strip-agent, Udrugu CRŠ, Ludens, Bookglobe, a možda i još neke izdavače (ako se jave za suradnju, vrlo smo fleksibilni) koji su htjeli a nisu mogli prisustvovati na Interliberu. Ovim projektom dovest ćemo Interliber stripa na istok Hrvatske, a virtualno u vaše domove, ma gdje bili.
   Cijene će biti kao i kod spomenutih nakladnika, a nakon Vaših prednarudžbi i narudžbi, šaljemo pakete (standardne Babilon kvalitete ) na Vaše adrese u Hrvatskoj i cijelom svijetu.
   Molimo za razumijevanje ako ne uspijemo sve odmah isporučiti, jer neke naslove ćemo unaprijed najaviti radi prednarudžbi.Liberon in Babilon, će trajati za neka izdanja nekoliko dana ili tjedana, dok traju popusti kod nakladnika.
   Npr. ako neki nakladnik ima Interliber akcije od 10. – 15.11. i kod nas će tako biti, a ako neki od nakladnika krene u akciju kasnije, opet pratimo.Ovaj prejekt je fleksibilan, virtualan i stvaran u novom normalnom vremenu koji živimo.
   Prilagodite se vremenu, naručite iz svog doma, ili se najavite za dolazak uz poštivanje svih eoidemioloških mjera.Kako i uvijek, 098-776-766 ili info@babilon-strip.comUnaprijed zahvaljujemo svim kupcima koji će podržati ovaj projekt i svim nakladnicima na suradnji i potpori.
   Do kad će trajati Liberon in Babilon ne znamo, što će nam donijeti još manje znamo, ali jedno je sigurno – start 10.11.2020. uz Fibru.