MISTER NO NOVE PUSTOLOVINE, KNJIGA 5: SJENA KOJA UBIJA

Za sve one koji još uvijek nisu upoznati o čemu je ovdje riječ, samo kratka informacija da je u srpnju prošle godine – nakon gotovo 13 godina od izlaska zadnjega, 379. broja redovnog serijala Mister Noa, koji je označio kraj završne četrnaestodijelne sage koju je napisao Sergio Bonelli alias Guido Nolitta – SBE krenuo s novim pilotovim pričama, no ne radi se o kronološkom nastavku na broj 379, već je riječ o dosad neispričanim pustolovinama koje su vremenski pozicionirane u vrijeme trajanja redovnog serijala, prije završne Nolittine sage (a razlog za to je odluka da se ne mijenja kraj koji je osmislio kreator lika te će on kao takav ujedno i ostati).

Scenaristi koji stoje iza cijeloga ovog projekta naši su stari prijatelji, sjajni Michele Masiero i Luigi Mignacco, a slijede podaci o epizodama koje vas čekaju u 5. knjizi i koje su izvorno u Italiji objavljene u ožujku i travnju ove godine:

“Posljednji čin” (Luigi Mignacco / Massimo Cipriani & Roberto Diso)
“Sjena koja ubija” (Luigi Mignacco / Roberto Diso)

Što se same radnje tiče, u “Posljednjem činu” očekuje nas svršetak devetodijelne pustolovine koja je započela u prvoj epizodi, a “Sjena koja ubija” predstavlja početak nove uzbudljive priče koja se kronološki nastavlja na prije spomenutu devetodijelnu sagu