MISTER NO NOVE PUSTOLOVINE, KNJIGE 1 I 2

Mister No se vratio!
Kao što i sami znate, zadnji, 379. broj redovnog serijala Mister Noa objavljen je u prosincu 2006. kao finalni dio završne četrnaestodijelne sage koju je napisao naš dragi, nikad prežaljeni Sergio Bonelli alias Guido Nolitta.
Nakon nepunih 13 godina s adrese Via Buonarroti 38 konačno nam stižu nove pilotove priče, no ovdje nije riječ o kronološkom nastavku na broj 379, već se radi o dosad neispričanim pustolovinama koje su vremenski pozicionirane u vrijeme trajanja redovnog serijala, prije završne Nolittine sage, a razlog za to je odluka da se ne mijenja kraj koji je osmislio kreator lika te će on kao takav ujedno i ostati.
Scenaristi koji stoje iza ovog projekta naši su stari znanci, sjajni Michele Masiero i Luigi Mignacco, a crtački su prve četiri epizode koje će se naći u našim knjigama 1 & 2 realizirali izvrsni Massimo Cipriani i Marco Foderà te legendarni Roberto Diso, dok je vrhunske naslovnice nacrtao još jedan naš stari poznanik Fabio Valdambrini.

Što se samog izdanja tiče, ovdje će biti riječ o 2-u-1 knjigama, naklada će biti 500 primjeraka, a 4 epizode koje vas čekaju u njima su:
Knjiga 1:
“Povratak” (Michele Masiero / Massimo Cipriani & Roberto Diso)
“Mrtve vode” (Luigi Mignacco / Massimo Cipriani & Roberto Diso)

Knjiga 2:
“Zarobljenik šume” (Luigi Mignacco / Marco Foderà)
“Zabranjena planina” (Luigi Mignacco / Marco Foderà & Roberto Diso)

Regularna pojedinačna cijena obiju knjiga “Novih pustolovina” Mister Noa bit će 185 kn, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete ih kupiti za promotivnih 148 kuna.