MLADI TEX WILLER, KNJIGA 2: DEZERTERI

Kao što smo već nadugo i naširoko opisali prilikom najave prve knjige ovoga novog serijala, riječ je o projektu koji otkriva nepoznate stranice Texove nezaboravne mladosti, ali ne prepričavajući ih, nego prateći ih “uživo”.Smile

Nakon prve pustolovine koju ste imali priliku pročitati u premijernoj knjizi koja je nosila naslov “Živ ili mrtav!” i koju su potpisali prekaljeni majstori Mauro Boselli i Roberto De Angelis, u “Dezerterima” ćete pratiti kronološki nastavak događaja u avanturi koju je ovog puta crtački potpisao još jedan genijalac i naš veliki prijatelj – Bruno Brindisi! Baš kao i u prvoj knjizi, naslovnice i u ovoj su djelo dvojice istinskih majstora: onu glavnu na korici nacrtao je Massimo Carnevale, a unutarnje naslovnice epizoda Maurizio Dotti! Za kolor cijelog izdanja zaslužan je GFB Comics.Smile

Stadardno, riječ je o cjelovitoj priči, a i sve buduće knjige na isti će način biti posložene, s jednim crtačem i epizodama koje čine jednu pustolovinu.

Pet epizoda koje vas čekaju u ovoj knjizi koja ima 324 stranice A4 formata su:

Dezerteri (Mauro Boselli / Bruno Brindisi)
Coyoterosi (Mauro Boselli / Bruno Brindisi)
Krvavi ranč (Mauro Boselli / Bruno Brindisi)
Zarobljenica (Mauro Boselli / Bruno Brindisi)
Sierra Madre (Mauro Boselli / Bruno Brindisi)

U Italiji su navedene epizode izvorno izašle u razdoblju od ožujka do srpnja 2019. godine u brojevima 5-9 njihova pripadajućeg serijala.

Za kraj još samo informacija da će naklada druge knjige mladog Texa Willera biti 500 primjeraka, regularna cijena joj je 335 kn, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete je kupiti za promotivnih 268 kuna.