0
Cart Total
0.00 
Checkout

Ovdje ćemo pokušati sažeto odgovoriti na često postavljana pitanja. Ako ne nađete odgovor koji vas zadovoljava, pišite nam na e-mail info@babilon-strip.com ili nazovite na +38598776766, ili nas kontaktirajte preko naše Facebook stranice, te preko aplikacija Messenger, Viber, WhatsApp na broj telefona +38598776766.


Radno vrijeme strip knjižare?

Naše radno vrijeme je gotovo cijeli dan, osim vikendom.
Slobodno nazovite ili se najavite e-mailom. Za Vas ćemo po dogovoru prilagoditi radno vrijeme, svih 7 dana u tjednu, odnosno po Vašoj potrebi i našoj mogućnosti. Ponekad je strip knjižara zatvorena, zbog odlaska po robu ili utovara i istovara paketa, odvoza paketa na dostavni depo ili u poštu, ali tu smo, blizu, samo se javite, nazovite, najavite…

Mob. 098-776-766
E-mail: info@babilon-strip.com
Private e-mail: zlatko.platuzic@gmail.com
Radno vrijeme: PON – PET 8 – 15; SUB 10 – 13 ili po dogovoru.


Kako mogu naručiti?

Naručiti možete putem naše web trgovine na www.babilon-strip.com ili e-mailom na info@babilon-strip.com ili pozivom na +38598776766.
Možete i preko naše Facebook stranice, te preko aplikacija Messenger, Viber, WhatsApp na broj telefona +38598776766.


Jesu li svi proizvodi prikazani na web stranici dostupni?

Svi proizvodi prikazani na našim stranicama su raspoloživi (na zalihi), ili dobavljivi u razumnom roku. Nažalost, može se dogoditi da nekog proizvoda nestane, no o tome ćete biti pravovremeno obaviješteni, te možete odustati od narudžbe ili prihvatiti narudžbu bez tog proizvoda.


Moram li se registrirati na stranici da  napravim narudžbu?

Bilo bi poželjno, ali možete i kao gost naručiti ili nam se javiti na e-mail info@babilon-strip.com ili nazvati na +38598776766.
Možete i preko naše Facebook stranice, te preko aplikacija Messenger, Viber, WhatsApp na broj telefona +38598776766.


Za koliko vremena će narudžba biti obrađena?

Narudžbe se obrađuju svakim radnim danom od 8-11 h. Narudžbe zaprimljene poslije 11 h ili vikendom biti će obrađene prvog sljedećeg radnog dana.


Koliko dana treba da stigne pošiljka?

Jedan radni dan unutar granica Republike Hrvatske, za slanje GLS dostavom ili 2-3 radna dana za slanje Hrvatskom poštom d.d.

Izvan granica Republike Hrvatske šaljemo poštom i to zavisi o zonama i rasporedu isporuke pošte. U većinu zemalja EU isporuka je 2-5 radnih dana, ostale zemlje u Europi 5-10 radnih dana, a sve ostale zemlje u svijetu do 10-30 radnih dana.


Paket ili tiskanica?

Tiskanice i pakete šaljemo gdje god pošta može stići, u bilo koju državu na svijetu, po cjeniku Hrvatske pošte d.d.
Po Vašem izboru, šaljemo kao tiskanicu (knjige do 2kg) ili kao paket. Pošiljka može biti prioritetna (žurno, avionom) ili obična (putuje duže, niža cijena poštarine).
Do sada su sve pošiljke stigle na odredište u stanju kakve su i poslane.
Paketi koji putuju u države izvan EU, moguće je da se na carini otvaraju i pregledavaju, te ponovo pakiraju i šalju. Tu može doći do nespretnog rukovanja službene osobe (knjiga ispadne iz ruke) i oštečenja artikla, te za to ne odgovaramo.
Praksa je do sada pokazala da su paketi stizali na odredište i da je sadržaj bio ne oštećen.
Tiskanice se ne otvaraju, ili bar ne bi trebale, jer je sadržaj vidljiv. Do sada su stizale u dobrom stanju, iako uvijek postoji mogućnost pada u transportu, te za takvu vrstu oštećenja ne odgovaramo.

Tiskanica se koristi do 2kg težine za slanje knjiga/tiskovina.
Paket se koristi za bilo koju težinu, nema uvjeta kao tiskanica. Paket u tuzemstvu, je puno sigurniji način dostave jer se roba/sadržaj može odlično izolirati i obložiti. Takav paket je otporan na sve, osim namjerno izazvane štete.
Paket za inozemstvo obložimo koliko to pravila dozvoljavaju, ali i to je sasvim dovoljno da stigne ne oštećen na krajnje odredište.

Preporuka: Hrvatska – paket; Inozemstvo – tiskanica za manju težinu, paket za veću.


Što ako obavijest o pristiglom paket ne stigne na moju adresu ili ga ne podignem u roku od 5 radnih dana?

Dostavna služba GLS i Hrvatska pošta d.d. vraćaju paket nazad pošiljatelju.
Kontaktirat ćemo Vas i provjeriti adresu, te ponovo poslati paket o vašem trošku.


Šaljete izvan Hrvatske?

Šaljemo u sva mjesta na svijetu, gdje god pošta može stići.


Mogu li iz inozemstva platiti na vaš račun?

Ne primamo uplate iz inozemstva na račun, jer se tu plaća velika provizija banci, a nakon slanja paketa platili biste i dodatno stvorene troškove špedicije i carine, a to je gotovo dvostruko veća cijena. Zato preporučamo plaćanje putem kartica na našem webshopu, koje je najpovoljnije u ovakvim situacijama, jer je provizija najmanja i nema dodatnih troškova.
Postoje i drugi oblici plaćanja, pa preporučamo da nas kontaktirate e-mailom ili telefonski ili putem društvenih mreža i aplikacija, kako bismo našli najpovoljniji način plaćanja za Vas.


Mogu li platiti karticom na rate?

Možete!


Kad teretite/autorizirate moju karticu?

Vašu karticu autoriziramo tek nakon potvrđene narudžbe, kad je narudžba kompletna, stripovi izvagani i paket spreman za slanje.


Otkupljujete li stare knjige, filmove, plakate, stripove ili vršite razmjenu uz nadoplatu?

Za stripove se možemo dogovoriti kroz prodaju, razmjenu, otkup, nadoplatu … a možemo razgovarati i o ostalim navedeni predmetima.


Mogu li osobno preuzeti naručeno?

Možete u radnom vremenu ili uz najavu po dogovoru.


Fotografije pakiranja stripova u pakete za slanje poštom