0
Cart Total
0.00 
Checkout

Izjava o sigurnosti

Prilikom registracije u Babilon web-knjižari bit ćete dužni kreirati lozinku koju morate zadržati samo za sebe i ne dijeliti je s drugim osobama. Odgovorni ste za sve akcije i narudžbe koje su naručene pod vašim korisničkim računom.

Ako znate ili sumnjate da još netko zna vašu lozinku, ljubazno Vas molimo da nas kontaktirate putem e-maila: info@babilon-strip.com, a kako bismo Vam dali upute za izmjenu vaše lozinke.

Ukoliko postoji bilo kakva sumnja da postoji propust u sigurnosti, Babilon ima pravo od Vas tražiti da promijenite lozinku ili može blokirati vaš korisnički račun.

Plaćanje i kupovina na našim internet stranicama je potpuno sigurna. Za plaćanje kreditnim i debitnim karticama koristimo WSPay za online plaćanja.

 
Diners
Visa
MasterCard
Maestro
Discover
MasterCard® SecureCode™
Verified By Visa
WSpay – Web Secure Payment Gateway
 

Izjava o korištenju WSPay-a

Babilon web knjižara koristi WSPay za online plaćanja.
WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

WSPayPass PCI DSS LEVEL 1 - Certified by SIQ WSPay is GDPR (General Data Protection Regulation) Compliant


Način zaštite osobnih podataka

Izjava o zaštiti prijenosa osobnih podataka

Zaštita osobnih podataka u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679-Uredba te provedbe Opće uredbe o zaštiti podataka

WSPay kao izvršitelj provođenja autorizacije i naplate kreditnih kartica postupa s osobnim podacima u svojstvu izvršitelja obrade te sa osobnim podacima postupa u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679 te prema strogim pravilima PCI DSS L1 regulative o zaštititi upisa i prijenosa podataka.
WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.
Osobni podaci koji se koriste u svrhu autorizacije i naplate odnosno u izvršavanja obveza iz Ugovora ili temeljem Ugovora, smatraju se povjerljivim podacima.

Za izvršenje Ugovora (autorizacije i naplate) potrebni su sljedeći osobni podaci kupca:

 • Ime i prezime
 • E-mail
 • Telefon
 • Adresa
 • Mjesto
 • Poštanski broj
 • Država
 • Vrsta kartice
 • Broj kartice
 • Vrijeme trajanja kartice
 • CVV kod kartice

WSPay ove osobne podatke ne obrađuje niti koristi osim u svrhe izvršenja ugovora autorizacije i naplate.

WSPay jamči ispunjavanje svih uvjeta određenih važećim propisima o zaštiti osobnih podataka za izvršitelje obrade osobnih podataka, a osobito poduzimanje svih potrebnih tehničkih, organizacijskih i sigurnosnih mjera a to naročito potvrđuje i PCI DSS L1 certifikatom.


Izjava o prikupljanju i korištenju osobnih podataka

Babilon – obrt za trgovinu i usluge, Matije Gupca 27, 31400 Đakovo (dalje u tekstu: Babilon) obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.
Svi djelatnici Babilona poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.


American Express – Jamstvo sigurne online kupnje, MasterCard® SecureCode™, Verified by Visa
Kad koristite American Express karticu za plaćanje na Internetu, nećete biti odgovorni za troškove eventualne zlouporabe kartice što Vam omogućuje da sigurno i bezbrižno kupujete online. Kod MasterCarda i Visa kartica primjenjuje se 3D Secure program sigurne kupnje. Ovaj program predstavlja globalni standard za autentifikaciju kupaca prilikom on line kupovine, a istovremeno vama omogućava veću garanciju plaćanja i sigurnost prilikom poslovanja što rezultira boljim rezultatima i većim prihodima.


Primjena izjave

Ova izjava primjenjuje se od 1. siječnja 2019. do opoziva od strane Babilona.