0
Cart Total
0.00  (0.00 kn)
Checkout
0
Your cart
Your cart is empty.
Please go to Shop Now
Proizvod Cijena Količina Ukupno

Podaci za plaćanje

Dodatne informacije

Sva plaćanja biti će izvršena u eurima

Iznos u eurima dobiva se konverzijom cijene po fiksnom tečaju HNB-a
1 EUR = 7,53450 HRK

Payment Method

NAČIN PLAĆANJA

Kupac se obvezuje naručene proizvode platiti Babilonu jednim od načina plaćanja navedenih na stranicama Babilon web-knjižare.


Cijene su izražene u hrvatskim kunama sa sadržanim PDV-om.


Babilon podržava gotovinsko plaćanje, uplatu na račun i kartično plaćanje.

Gotovina (uplata u poslovnici, vrijednosno pismo, WU, Eurogiro, pouzeće)
Plaćanje gotovinom moguće je u našem prodajnom mjestu na adresi: Babilon, Matije Gupca 27, 31400 Đakovo.
Plaćanje pouzećem znači da se naručeni artikli plaćaju pri preuzimanju pošiljke. Zasad je taj oblik plaćanja moguć samo unutar granica Republike Hrvatske. Obavezno prilikom narudžbe napišite i broj telefona radi sigurnije i brže isporuke.

Uplata na račun preporuča se privatnim osobama kojima nakon zaprimljene narudžbe stiže e-mail s ponudom za plaćanje (opća uplatnica, uplata u banci, pošti, FINA-i, internet bankarstvo).
Virmansko plaćanje preporučamo svim pravnim osobama kojima je potreban R1 račun. Odabirom tog načina plaćanja, kupac će nakon što naruči traženi proizvod primiti predračun (e-mailom), a Babilon će Kupcu nakon evidencije uplate poslati pošiljku i R2 račun.

Uplata se može izvršite u roku do tri (3) radna dana jer će po isteku tog roka narudžba će biti stornirana.

Kartično plaćanje
Naručeni proizvodi ili usluge plaćaju se online jednom od ponuđenih kreditnih kartica

American Express    Diners Club International    Visa    MasterCard    Maestro

Plaćanje kreditnim karticama podliježe svim zakonom propisanim postupcima i procedurama zaštite, a Babilon Vam jamči sigurnost podataka koji se koriste u procesu kupnje.

Plaćanje i kupovina na našim internet stranicama je potpuno sigurna. Za plaćanje kreditnim i debitnim karticama koristimo WSPay za online plaćanja.

WSpay - Web Secure Payment Gateway WSpay - Web Secure Payment Gateway   


Upute za kartično plaćanje

Kontrolni broj je troznamenkasti ili četveroznamenkasti broj otisnut na kartici, koji se ne pohranjuje na magnetskoj traci kartice, niti se pojavljuje na računima i potvrdama trgovaca. Kontrolni broj služi kao dokaz da fizički posjedujete karticu u trenutku online kupnje i smanjuje mogućnost zlouporabe. Položaj kontrolnog broja ovisi o kartici. Za izabranu karticu unesite odgovarajući kontrolni broj prema sljedećim uputama. Na American Express karticama izdanim u Hrvatskoj koje počinju znamenkama 3775 postoji troznamenkasti kontrolni broj otisnut na poleđini kartice (posljednja desna grupa od 3 znamenke) kojeg je potrebno upisati.

Za ostale American Express kartice potrebno je upisati četveroznamenkasti broj otisnut na prednjoj strani kartice.

Prilikom plaćanja MasterCard, Maestro ili Visa karticama potrebno je upisati troznamenkasti broj (posljednja desna grupa od 3 znamenke) koji je otisnut na poleđini kartice u potpisnom polju.

Ako na Maestro kartici nije otisnut kontrolni broj, njegov upis nije obvezan.


Izjava o sigurnosti kartičnog plaćanja
American Express – Jamstvo sigurne online kupnje, MasterCard® SecureCode™, Verified by Visa .
Kad koristite American Express karticu za plaćanje na Internetu, nećete biti odgovorni za troškove eventualne zlouporabe kartice što Vam omogućuje da sigurno i bezbrižno kupujete online. Kod MasterCarda i Visa kartica primjenjuje se 3D Secure program sigurne kupnje. Ovaj program predstavlja globalni standard za autentifikaciju kupaca prilikom on line kupnje, a istovremeno Vama omogućava veću garanciju plaćanja i sigurnost prilikom poslovanja što rezultira boljim rezultatima i većim prihodima.


Izjava o konverziji
Sva plaćanja će se vršiti u Hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatskoj kuni (kn). Iznos koji će se naplatiti na Vašoj kreditnoj kartici izračunat je konverzijom cijene iz strane valute u hrvatsku kunu prema važećoj tečajnoj listi Hrvatske narodne banke. Prilikom terećenja Vaše kreditne kartice, isti iznos će se konvertirati u Vašu lokanu valutu prema tečajnoj listi udruge kartičarskih kuća. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost male razlike između originalne cijene prikazane na našoj web trgovini.

All payments will be effected in Croatian currency. The charged amount on your credit card account is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations.


Inozemne narudžbe – plaćanje narudžbi iz inozemstva moguće je izvršiti isključivo kreditnom karticom.


Potvrda narudžbe zajedno s ovim Uvjetima poslovanja predstavlja Prethodnu obavijest u smislu članka 81. Zakona o zaštiti potrošača.


Trošak dostave unutar granica Republike Hrvatske naplaćuje se prema cjeniku objavljenom na stranicama Babilon web-knjižare.
Za područje Europe i svijeta, dostavne tarife su po cjeniku Hrvatske pošte d.d.


Navigacija