RADNO VRIJEME I MJERE OPREZA

Poštovani, u ovim teškim danima za sve nas, najvažniji su ljudski životi. Svega će biti, sve ćemo vratiti i nadoknaditi, ako ostanemo zdravi. Pridržavajte se svih mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite i ostanite kod kuće.

Slijedom odluke Nacionalnog stožera civilne zaštite, od 19.3.2020. privremeno zatvaramo prodajno mjestu za kupce, te preporučujemo on-line narudžbe i dostave na kućnu adresu.
Narudžbe možete poslati i preko društvenih mreža, foruma, te na mail adresu: info@babilon-strip.com
ili na mob. 098-776-766.
Isporuka je u roku 24h, od vrata do vrata, a radi se u suradnji s GLS dostavom.

Dakle, dok transport roba radi, dostupni su i stripovi.
Ovo su propisana pravila GLS dostave:

Poštovani korisnici GLS usluga,

Prije svega koristimo priliku da Vas obavijestimo da se logistički procesi GLS-a nesmetano odvijaju i dalje kao i do sada uz istu kvalitetu usluge.

Sigurnost naših klijenata, njihovih primatelja i naših djelatnika su nam prvi na listi prioriteta stoga smo poduzeli sljedeće preventivne mjere sukladne preporukama Ministarstva zdravstva i Stožera civilne zaštite RH:

• Svi djelatnici na terenu su obavezni koristiti jednokratne rukavice, dezinfekcijska sredstva te zaštitne maske

• Svim djelatnicima se na početku i na kraju smjene preventivno mjeri temperatura digitalnim toplomjerima te se upućuju u samoizolaciju u slučaju simptoma povezanih za Corona virusom

• Preventivno smo 60% djelatnika iz ureda uputili na rad od kuće kako bismo u svakom trenutku imali dovoljno ljudi za zamjenu cijelog tima iz centralnog HUB-a u slučaju proširenja pandemije na samu centralnu sortirnicu

Promjene u logističkom procesu:

• Kuriri se dodatno prilagođavaju samim zahtjevima primatelja u procesu isporuke npr. ostavljanje paketa na dogovorenom mjestu kako ne bi dolazili u fizički kontakt sa samim primateljima ukoliko to primatelji ne žele zbog prevencije svojeg zdravlja i zdravlja svojih ukućana.

• Isporuka se i dalje izvršava po principu od vrata do vrata kao i do sada, samo bez mogućnosti ulaska kurira u sami prostor primatelja (stan/kuća) kako bismo zaštitili kurire, pošiljatelje i primatelje

Svakodnevno pratimo situaciju na terenu, informacije od Ministarstva zdravstva i Stožera civilne zaštite te ulažemo maksimalne napore kako bi sam logistički proces, kao i do sada, normalno funkcionirao. Također, napominjemo kako ćemo Vas i nadalje obavještavati o svim promjena u logističkom procesu ukoliko do njih dođe.


Update: 24.3.2020.

DOSTAVE U STARU GRADSKU JEZGRU DUBROVNIKA

Od danas nisu moguće dostave u staru gradsku jezgru Dubrovnika, radi obustave rada koncesionara (karićara) na dulje vrijeme. Molimo kupce na području stare gradske jezgre Dubrovnika da nas prilikom narudžbe obavijeste o alternativnoj adresi koja može biti bilo gdje u gradu Dubrovniku, osim u staroj gradskoj jezgri.

Sve ostale dostave, u svim naseljima na području Hrvatske rade kao i do sada.

Dostave u Sloveniju, Austriju, Njemačku rade kao i do sada.