SIROČAD – RINGO 1

  • “Ljudski rod je dugo živio u strahu od kraja svijeta… Ali kad je taj kraj stigao, ti isti ljudi otkrili su da to nije ono najgore što im se moglo dogoditi…” To su riječi profesorice Jasne Jurić koja je preživjela tragične događaje u kojima je aktivno sudjelovala prije dvadeset godina te koja otad kao predsjednica Specijalne krizne vlade poput diktatorice vodi planet. U međuvremenu, svi pokušaji revolucije su ugašeni, a pobunjeničke ćelije su na koljenima. No, predsjednica Jurić ni uz pomoć Gavrana, svoje zloglasne garde, nikad nije uspjela pronaći Ringa, državnog neprijatelja broj 1 koji je započeo pobunu i tako postao legenda među izgladnjelim i potlačenim stanovništvom…

Druga sezona Sirčadi je pred vama!
Svima vama koji ste već pročitali prvu sezonu “Siročadi” sigurno su još uvijek u glavi Jonas, Juno, Sam i Raul koji su uz Ringa i profesoricu Jasnu Jurić predstavljali okosnicu fabule, a svima vama koji niste toplo preporučujemo da što prije ispravite tu pogrešku. Vjerujte, nećete požaliti!
Radnja je bila žestoka, svježa, šokantna i opijajuća, a Revolveraš, Izviđač, Anđeo, Pustinjak i Balavica odveli su nas u apokaliptični svijet budućnosti u kojemu smo mogli očekivati ama baš sve… U svijet koji nas je ostavio bez daha.

U “Ringu”, drugoj sezoni “Siročadi”, izvrsnom Robertu Recchioniju scenaristički će pripomoći Mauro Uzzeo i Luca Vanzella, a sve naslovnice djelo su drugog koautora, maestralnog Emiliana Mammucarija.