SUPER BOOK 13: MARTIN MYSTERE I VELIKI ZIRMANI PROTIV DUHA IZ MUZEJA

  • Super Book 13 je Martinov “one shot” koji je u Italiji objavljen prije točno godinu dana, u prosincu 2018., a bila je naprosto sudbina da se Martin Mystère – Detektiv Nemogućega – i neuhvatljivi “Veliki Zirmani”, koji je u stanju izvesti nemoguće, susretnu i zajedno krenu u akciju. Premda se na prvi pogled čine potpuno različiti – prvi je ozbiljan profesor, a drugi pravi magičar (ili možda samo vješt šarlatan) – povezuje ih očaranost neobičnim i neobjašnjivim mysterijima.
    Martin i Zirmani posjeduju onaj rijetki dar koji se obično naziva “osjećaj za čudesno”, pomalo kao i njihovi biografi: Raul Cremona, glumac, komičar i iluzionist, te Alfredo Castelli, koji nije iluzionist, ali s Raulom dijeli strast prema magiji, ljudima koji se bave njome, njezinim domišljatim trikovima i njezinoj šarolikoj povijesti.
    Konačno, Martin i Zirmani susreću se u ovom stripu smještenom u svijet iluzionizma koji su napisali Raul Cremona & Alfredo Castelli, nacrtao Paolo Ongaro, kolorirao Daniele Rudoni i koji je bogato opremljen prilozima (na 16 stranica) u kojima Raul objašnjava neke od trikova tajanstvenog maestra. Naslovnicu je potpisao sjajni Lucio Filippucci.

  • SUPER BOOK 1-13, za više informacija klikni ovdje